КОКОС БЪЛГАРИЯ е вносител и дистрибутор на козметични продукти от утвърдени марки от Южна Корея. Ние създадохме първия в България онлайн магазин за корейска козметика, в който се предлагат само и единствено корейски продукти, всеки от които е внимателно подбран и преминал всички тестове за безопасност и регистрации за продажба в Европа. 

На пазара сме от 2015 година и непрекъснато се разрастваме, като постоянно добавяме нови марки и продукти към нашия асортимент. Ние сме директен вносител на всички марки, които ще намерите за продажба в този сайт и притежаваме всички необходими права за разпространението им на територията на България и Европейския съюз. В последните години натрупахме много опит, който ни помага да се адаптираме към нуждите на различните клиенти.

Почти от самото начало освен с крайни клиенти, работим и с различни дистрибутори като аптеки, магазини, салони за красота, като предлагаме атрактивни условия за покупка на едро. Нарастващият обем на продажбите на едро ни насочи към създаването на този сайт, в който всеки наш партньор да може да има достъп до най-актуалните ни оферти и да може да направи поръчка по възможно най-лесния и бърз начин. 

Имате салон за красота, аптека или магазин за козметика и искате да добавите към асортимента си набиращата все по-голяма популярност корейска козметика?

Тогава K-BEAUTY BRANDS BG e идеалното място за вас.