Често Задавани въпроси

Тук ще намерите полезна информация

Общи условия

Настоящите общи условия важат за всички поръчки, направени през сайта kbeautybrands.bg, за които не са приложими индивидуални условия. В случай, че при обработката на поръчката бъдат договорени условия, които се различават от настоящите, то предимство ще имат индивидуално уговорените условия за конкретната поръчка.

Правила за поръчка

Поръчка може да бъде направена само от регистриран потребител. След като завършите поръчката си и я изпратите към нас, ние ще проверим дали поръчаните продукти са налични и ще изпратим потвърждение с фактура, в която ще е отразена цялата стойност на поръчката. 

Регистрация на потребител

За да може да направите поръчка от сайта е необходимо да имате регистрация. За целта следва да попълните регистрационната форма и след като Вашите данни бъдат проверени и обработени, ще ви бъдат предоставени потребителско име и парола за достъп до сайта.

Доставка и плащане

Условия за доставка и плащане

 

Правила за доставка

 

Доставяме нашите продукти на територията на цялата страна с Еконт, като клиентът се възползва изцяло от отстъпката, която ни е предоставена от цената на куриерската услуга. 

 

Разходи за доставка 

 

Разходите за доставка с включен ДДС са изцяло за сметка на купувача и се изчисляват след обработката на поръчката. 

Срок за доставка

 

Доколкото в съответната оферта не е посочен друг краен срок, стоките ще бъдат доставени в рамките на 2-3 работни дни след получаване на авансовото плащане. 

 

Моля, обърнете внимание, че в неделя и празнични дни доставка не е възможна.

Приети опции за плащане

– Предплащане по банков път по банкова сметка, посочена във фактурата, с която потвърждаваме, че поръчката е приета и обработена.

Доставка с транспорт на клиента

По желание на клиента, той може да си организира сам доставката с предпочитан от него куриер, в който случай куриерът следва да вземе стоката от посочен от нас адрес след потвърждение от наша страна, че поръчката е готова за натоварване.

 

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез формата ни за запитвания. 

Свържете се с нас

[contact-form-7 id=“11″]